a dziękować, dziękować a życzeniami podzielę się chętnie z tymi, którzy na straży porządku forum stoją czyli moderatorami.
A więc Heimi, Bajamaja, Marku, Tomie no i Karolince jako tymczasowemu moderatorowi przekazuję wszystkiego najlepszego.
_________________ Ludzie są dokładnie tak szczęśliwi, jak myślą, że są. - Lincoln
..a więc wyjasniłam wpis z gratulacjami od Wojtka i uroczyście oświadczam iż nigdy PRZENIGDY nie byłam moderatorem i nigdy przenigdy ni zrzekne sie mojej rózowej powłoki, (są na to niepodważalne dowody - Wasz posty są nieupiekszone moimi wpisami a mając taką możliwość nawet przez małą chwilę napewno bym z tego skorzystała) Wojtek za Twoj nieprawdziwy wpis musisz teraz okazać się prawdziwym honorowym adminem i nadać mi uprawnienia moderatora na tydzień z różowym ,,nikiem"!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum