Wysłany: 2010-03-05, 02:57 WIOSENNE PRZEBUDZENIE- jeszcze raz dla Ivonne
Witajcie,
po sukcesie jaki odniosl koncert brodnickich kapel, na rzecz naszej kolezanki Ivonne, postanowilismy sprobowac jeszcze raz, tym razem zapraszajac do udzialu w koncercie prawdziwe gwiazdy. Koncert charytatywny WIOSENNE PRZEBUDZENIE odbedzie sie 27 marca o godz. 18.00 w BDK. Wystapia: J.T.R., Kobranocka i Ewelina Flinta. Bilety: 30 zl dostepne beda w BDK. Calkowity dochod z koncertu (kapele nie biora za wystep ani zlotowki) przeznaczony zostanie na leczenie i rehabilitacje Iwony Waruszewskiej.
liczymy na Wasza obecnosc
Organizatorzy
P.S. Przepraszam za brak polskich znakow w tekscie
Ewelina Flinta wystąpi w secie akustycznym. Miałem okazje posłuchać materiału z takiego koncertu i szczerze mówiąc byłem bardzo pozytywnie zaskoczony. Polecam i zapraszam, warto wybrać się po pierwsze ze względu na Ivonne, po drugie dla niekwestionowanych doznań artystycznych.
no i po imprezie, cel słuszny jak najbardziej tylko znowu jakieś niedociągnięcia. z winy techniki (tak przynajmniej zrozumiałem) początek koncertu z 18 przesunął się na 18.30. OK zdarza się. zagrała Ewelina, OK fajnie. Były bisy. OK fajnie. Zagrała Kobranocka, OK fajnie. Były bisy. OK fajnie. na scenę ma wyjść JTR, a większość ludzi z widowni szuru buru po kurtki do szatki, w tym i Ja, tylko że to już była 21.30
podobny błąd był na poprzednim koncercie, impreza tym razem także niebezpiecznie się przeciągnęła. szkoda.
tyle na tyle, to tylko moje własne odczucia, nie krytykuje organizatorów imprezy, ale to po prostu nauczka na przyszłość.
Tobie i wszystkim, którzy przyszli na koncert bardzo dziękujemy. Udało się zebrać naprawdę dużo pieniędzy(szczegóły za kilka dni). Opóźnienie imprezy i to, że J.T.R. nie wystąpił nie było wynikiem czyjejś nieudolności, i nie ma z tego żadnej nauczki. Złożyło się kilka czynników, na które nie mieliśmy wpływu i już. Chłopaków z kapeli bardzo przepraszam, że nie mieli okazji się pokazać. Artyści pokazali wielką klasę, koncerty były fantastyczne, a to, że program był przedłużony o bisy było wolą bardzo zadowolonej publiczności.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum